Friday, August 31, 2012

Easy Pesto Recipe

Hello! This'll be a post on how to make a quick and easy homemade pesto. Yum! This is one of the few recipes that I really do great with (you know I'm not very fond of cooking). I learned it while I was working in a restaurant and it's easy, quick and delicious!

¡Hola! Éste va a ser un post sobre cómo hacer pesto casero de manera fácil y rápida. Ésta es una de las pocas recetas que de verdad me salen deliciosas (ya saben que no soy gran fan de la cocina). La aprendí mientras trabajaba en un restaurante y es fácil, rapidísima y deliciosa.



So let's get started!
Ingredients:  fresh basil, pecan nuts, parmesan, olive oil, salt and pepper. That's it!

¡Así que vamos a empezar!
Ingredientes: albahaca fresca, nueces de castilla, queso parmesano, aceite de oliva, sal y pimienta. ¡Eso es todo!


First, chop the basil finely (after disinfecting it). *Don't use a blender* just chop it, (this makes it taste so much better) You'll need 1/2 cup of chopped basil for 2 servings so just increase it proportionally if you need more. Then chop the nuts, you'll also need 1/2 cup of these for 2 servings

Primero pica la albahaca finamente (después de haberla desinfectado) *No uses una licuadora* sólo pícala (esto hace que sepa mucho mejor). Necesitas 1/2 taza de albahaca picada para 2 raciones así que aumenta las cantidades proporcionalmente si lo necesitas. Después pica las nueces, también vas a necesitar 1/2 taza para 2 raciones.


Then mix it and add olive oil, it must be quite wet but not soaking. Afterwards, just add parmesan, pepper and salt to taste. Don't put much salt on it as the parmesan is quite salty already. 

Entonces, mezcla y agrega aceite de oliva, la mezcla debe estar húmeda pero no en remojo. Después sólo tienes que agregar queso parmesano, pimienta y sal al gusto. No uses mucha sal pues el queso parmesano es salado de por sí.

And ta daaaa! Simply add the sauce to your pasta and it's ready to serve! It's so quick and easy!

Y ¡ta raaaaaaán! ¡Simplemente agrega la salsa a tu pasta y está lista para servirse! ¡Qué facil y rápido!


Buon apetito!





4 comments:

  1. Mmmm, thank you for the recipe! Even I could try to make some of that (and I'm crazy for pasta...)

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